آموزش و خواندنی های قهوه
آموزش و خواندنی های قهوه

آموزش و خواندنی های قهوه

قهوه تهیه شده با موکاپات

قهوه های تهیه شده با موکاپات، غلظت نسبتا بالایی دارند، و کرما(crema) کمی روی آن است.

شیوه کار اسپرسو ساز و موکاپات در یک بازه است اما در اسپرسوساز کیفیت قهوه نهایی بالاتر است.


موکاپات


منبع مطالب:

سایت فروش آنلاین قهوه تازه "کافی استور"

http://coffeestore.ir


 

تهیه فوم شیر

تهیه فوم شیر

روش اول: با دستگاه اسپرسوسازی که دارای نازل بخار و دسته بخار باشد.

 

دستگاه را روشن، دکمه "steam" را بزنید(بخار) دماسنج را نیز داخل پارچ شیرتان گذارید. شیر سرد را در پارچ بریزید، حال دسته بخار را به داخل شیر ببرید(سر آن کمی پایین تر از سطح شیر قرار گیرد). نازل بخار را باز کنید تا شیرتان شروع به کف کردن کند. در دمای (65-70) نازل را ببندید، اجازه ندهید دما بیشتر از 70 درجه شود.

 

درست کردن کف شیر

این عمل به شما شیر با کف درشت تحویل می دهد.

 

روش دوم، به کمک ماکروفر:

 

شیرسردتان را در شیشه ای دهانه گشاد بریزید شیشه را به مدت 30 ثانیه به شدت تکان دهید حال برای تثبیت کف ایجاد شده آن را به مدت 30 ثانیه در ماکروفر با توان نسبتا بالا قرار دهید.

 

فوم شیر

 

روش سوم: شیر سردتان را در ظرفی بریزید، روی گاز قرار دهید و با همزن های دستی کوچک شروع به هم زدن کنید تا زمانی این کار را انجام دهید که دمای شیر به 60 تا 70 درجه برسد و نگذارید که جوش بیاید.

 

درست کردن کف شیر

 

 

این مطلب به صورت کامل تری بر روی سایت کافی استور قرار گرفته است

 

منبع مطالب:

سایت فروش آنلاین قهوه تازه "کافی استور"

http://coffeestore.ir