آموزش و خواندنی های قهوه
آموزش و خواندنی های قهوه

آموزش و خواندنی های قهوه

از مزرعه به فنجان

بخش سوم (بخش پایانی)

میوه قهوه

اکنون چه اتفاقاتی برای این دانه ها می افتد؟

 

کلمه کمی ناآشنا "رست-roast"، فرآیندی است که دسترسی ما به نوشیدنی را فراهم می کند.

کمی واضح تر: دان های قهوه را توسط دستگاه های رستر قهوه، رست یا تفت می دهند تا طعم و عطر آن برای تهیه نوشیدنی مناسب باشد که این فرآیند، تغییر اندازه، شکل، رنگ و عطر قهوه را به همراه دارد.

پس از فرآیند رست، دان قهوه آسیاب می شود و به مشتریان پودر قهوه تازه تحویل داده می شود. بعضا افرادی  دان قهوه را خریداری کرده و خود آن را آسیاب می کنند.

 

لینک مطلب کامل در سایت کافی استور

 

منبع مطالب:

سایت فروش آنلاین قهوه تازه "کافی استور"

http://coffeestore.ir

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.