آموزش و خواندنی های قهوه
آموزش و خواندنی های قهوه

آموزش و خواندنی های قهوه

از مزرعه به فنجان

بخش سوم (بخش پایانی)

میوه قهوه

اکنون چه اتفاقاتی برای این دانه ها می افتد؟

 

کلمه کمی ناآشنا "رست-roast"، فرآیندی است که دسترسی ما به نوشیدنی را فراهم می کند.

کمی واضح تر: دان های قهوه را توسط دستگاه های رستر قهوه، رست یا تفت می دهند تا طعم و عطر آن برای تهیه نوشیدنی مناسب باشد که این فرآیند، تغییر اندازه، شکل، رنگ و عطر قهوه را به همراه دارد.

پس از فرآیند رست، دان قهوه آسیاب می شود و به مشتریان پودر قهوه تازه تحویل داده می شود. بعضا افرادی  دان قهوه را خریداری کرده و خود آن را آسیاب می کنند.

 

لینک مطلب کامل در سایت کافی استور

 

منبع مطالب:

سایت فروش آنلاین قهوه تازه "کافی استور"

http://coffeestore.ir

از مزرعه به فنجان


بخش دوم

مزرعه قهوه

هر آن چه که بعدها به نوشیدنی تبدیل می شود از داخل این میوه نشئت می گیرد.

اما چگونه؟

در هر میوه دو هسته یا دو دان وجود دارد که این دان ها رو به روی هم قرار گرفته و توسط پرده نازکی از هم جدا شده اند. پس از رسیدن میوه ها و چیده شدن آن ها، وقت آن رسیده که این میوه ها را طی فرآوری هایی خاص، از دان جدا کنند.


لینک مطلب کامل در سایت کافی استور


منبع مطالب:

سایت فروش آنلاین قهوه تازه "کافی استور"

http://coffeestore.ir